Handdoeken

Een handdoek is een populair en zeer gewaardeerd promotieartikel. Daarbij is dit promotieartikel in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Handdoeken zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, maar ook als onderdeel van een cadeaupakket is een handdoek erg geliefd. Daarbij is een het ook een gewild geschenk voor uw eigen medewerkers, bijvoorbeeld een strandhanddoek aan het begin van de zomer of een wellnessdoek. 

Diverse mogelijkheden voor handdoeken als promotiegeschenk of premium

Ook kunt u bij dit promotieartikel denken aan handdoeken in verschillende formaten. Zoals aan badlakens, baddoeken, gastendoekjes, handdoeken en washandjes. Wij kunnen deze handdoeken voor u bedrukken met een logo en/of andere boodschap. Of de handdoek in zijn totaliteit bedrukken een afbeelding naar uw keuze. Ook kunnen wij zorgen voor een banderol met uw logo. Daarbij behoren ook labels tot de mogelijkheden.

Niet alleen qua afmetingen zijn er variaties. U kunt uw relatie ook verrassen met de verschijningsvorm van uw handdoek. Als voorbeelden noemen wij hier hamam doeken, strandlakens met vakjes, (baby)badcapes of cooling handdoeken voor sport. Wij helpen u graag, ook met andere variaties op het gewilde promotieartikel handdoek. 

Neem voor meer informatie contact met ons op!