Bedrukte kofferriemen

Bedrukte kofferriemen prijsEen bedrukte kofferriem is een zeer praktisch promotieartikel dat vaak gebruikt zal worden. Bij ons kunt u zelf bepalen welke kleur, sluiting, en afmeting de kofferriem dient te krijgen. Ongeacht het ontwerp zal de kofferriem, en uw logo, te allen tijde duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast zorgt de kofferriem voor extra zekerheid. Hierdoor zal de kofferriem erg gewaardeerd worden door uw klanten en/of uw medewerkers.

Kofferriem in elke gewenste kleur

Bij het ontwerpen van de kofferriem kunt u kiezen uit alle gewenste pantone kleuren. Hierbij kunt u kiezen voor één effen kleur of voor meerdere kleuren. Zo kunt u de kleuren van uw bedrijfslogo gebruiken om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de kofferriem te vergroten.

Verschillende sluitingen

Wij bieden drie verschillende sluitingen voor kofferriemen aan. De plastic sluiting is praktisch en klikt eenvoudig dicht. De metalen sluiting is sterker dan plastic. Wij bieden ook een sluiting met cijferslot aan voor extra veiligheid. Zo zal alleen de rechtmatige eigenaar in staat zijn om de kofferriem los te koppelen en de koffer te openen.

Sluiting opties voor bedrukte kofferriemen

Afmetingen

Koffers komen in verschillende maten. Om die reden bieden wij kofferriemen aan die in verschillende afmetingen geproduceerd kunnen worden. Twee voorbeelden van populaire maten zijn 5 centimeter bij 180 centimeter en 5 centimeter bij 200 centimeter. Maar u kunt natuurlijk ook voor smallere en kortere koffieriemen kiezen. Er zijn diverse mogelijkheden.

Vanaf een kleine hoeveelheid mogelijk

Dit promotieartikel hoeft u niet in grote aantallen te bestellen. Al vanaf een hoeveelheid van slechts 100 kofferriemen kunnen wij dit promotieartikel voor u produceren en aan u uitleveren.

Overige wensen op aanvraag

Wilt u niet alleen de kleur van de band, maar ook de sluiting van de kofferriem in een eigen kleur uitvoeren? Of wilt u de kofferriem voorzien van een praktische adreslabel om het promotieartikel nog functioneler te maken? Of heeft u andere speciale wensen? Neem contact met ons op, dan zullen wij u graag ondersteunen in het ontwerp van de perfecte kofferriem voor uw bedrijf.


Kofferriem met logo!

  • Leverbaar vanaf 100 stuks!
  • Laagste prijs!
  • Gratis digitale proefdruk!
  • 100% kwaliteitsgarantie!
  • Alle kleuren mogelijk!