Sleutelhangers en sleutelhoesjes

Sleutelhangers en sleutelhoesjes zijn zeer geschikt als promotieartikel of premium. Bij veel verschillende doelgroepen zijn sleutelhangers enorm populair. Immers, iedereen, jong en oud,  heeft wel een (of meerdere) sleutelhangers nodig. U kunt de sleutelhanger op veel manieren inzetten als promotie-artikel, bijvoorbeeld als give-away bij beurzen, als kadootje bij (online) bestellingen, als presentje aan uw medewerkers of als promotie bij een feestelijke gebeurtenis binnen uw organisatie. En bij CW merchandising vindt u een zeer uitgebreide keus in sleutelhangers in verschillende soorten, materialen en maten.

Uitgebreide mogelijkheden

Wij hebben jarenlange ervaring met de levering van sleutelhangers in allerlei soorten en maten voor zeer veel tevreden klanten. Van sleutelhangers van metaal tot sleutelhangers van soft pvc tot sleutelhangers van pluche en nog veel meer andere materialen, de mogelijkheden zijn enorm! U kunt bijvoorbeeld denken aan sleutelhangers met een lampje, een sleutelhanger met een opener, sleutelhangers met een winkelwagenmunt.  Ook als u een eigen idee heeft over uw sleutelhanger kunnen wij u zeer goed van dienst zijn.

Ook met een sleutelhoesje kiest u een voor een opvallend en prijsbewust promotie-artikel. Hiermee wordt uw bedrijf of (reclame) keer op keer bij de ontvanger onder de aandacht gebracht.