Eet- en drinkgerei

Eet- en drinkgerei zijn zeer geschikte producten om uw bedrijf promoten middels premiums of . Wij kunnen u hoogwaardigeartikelen leveren die de ontvanger vaak zal blijven gebruiken waardoor uw bedrijf keer op keer onder de aandacht gebracht wordt.

Ontelbare mogelijkheden

De mogelijkheden bij drink- en eetgerei zijn zeer uitgebreid.  Wij kunnen bijvoorbeeld  volledig op maat gemaakte eet- en drinksets met uw artwork voor u verzorgen. Wij hebben diverse suggesties voor u. Denk bijvoorbeeld aan bekers met bordjes en/of schaaltjes uw bedrukking of bekers in met broodtrommels, bidons etc. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om maatwerk! Maar niet alleen deze sets behoren tot de mogelijkheid. Ook bijvoorbeeld cocktailshaker sets zijn een origineel en populair geschenk om te geven en te ontvangen. Ook deze leveren wij u van een zeer goede kwaliteit, hetgeen de positieve kracht van dit promotie-artikelen zeer ten goede komt.

Ook op het gebied van duurzaamheid kunnen wij zorgen voor milieuvriendelijke producten op het gebied van eet- en drinkgerei. Wij hebben een uitgebreide ervaring, onder meer op het gebied van de keuze voor het juiste milieu materiaal voor uw promotieartikel.

Daarbij zijn wij ook een zeer ervaren partner als het gaat om “losse” artikelen op het gebied van deze promotie-artikelen.  Hierbij valt te denken aan bidons, drinkbekers, mokken, metalen rietjes, houders voor ijsblokjes, etc etc.  De mogelijkheden zijn werkelijk ontelbaar. Neem contact met ons op voor uw ideale geschenk of premium op het gebied van eet- en drinkgerei.