Sportartikelen

Sportartikelen zijn uitstekend in te zetten als promotie-artikel. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uw bedrijf en/of uw boodschap te promoten middels dit geschenk.

Uitgebreide mogelijkheden

Er zijn ontelbare toepassingsmogelijkheden voor deze promotie-artikelen. Wat denkt u bijvoorbeeld van ballen die u kunt gebruiken als give-aways op beurzen of festivals. Te denken valt bijvoorbeeld aan golfballen, strandballen of  tennisballen.  Ook zijn sportartikelen uitermate geschikt als bijvoorveeld een geschenk aan het begin van de (zomer)vakantie, zoals bijv. een beach ball set. Ook kunt een sportartikel laten voorzien van uw eigen logo en dit inzetten als geschenk bij een opening of andere mijlpaal van uw organisatie.

CW merchandise heeft al jaren verschillende tevreden klanten succesvol voorzien van custom made promotie-artikelen op het gebied van sport en spel. En door deze jarenlange ervaring, gevoegd bij de vele voordelige en hoog kwalitatieve mogelijkheden die onze productiepartners in het verre oosten bieden, hebben wij een geschikte oplossing voor iedere klant. Wij helpen u graag met de ontwikkeling en/of het ontwerpen van uw eigen sportartikelen.

Voorbeelden van sportartikelen 

- tennisballen

- golfballen

- strandballen

- mini ballen

- beach ball sets

- badminton sets

- custom made ballen

- frisbees

- voetballen

- tennisballen

- zwembanden

- volleyballen

- bidons

 

Bent u geïnteresseerd in de diverse mogelijkheden van de sport- en spelartikelen die CW Merchandise kan leveren? Neem dan contact met ons op.