Maatwerk

Custom made premiums, relatiegeschenken en promotie artikelen

CW Merchandise is specialist in “custom made” promotie artikelen, op maat gemaakte producten die gebruikt worden als promotieartikelen, relatiegeschenken en producten die door u in uw eigen assortiment opgenomen worden.

Relatiegeschenken hebben als doel een relatie te verrassen, dat betekent dat er aandacht besteed moet worden aan de keuze, het ontwerp en de kwaliteit. CW Merchandise kan u suggesties doen voor originele producten, wij kunnen desgewenst een rol spelen bij het ontwerp en zal de kwaliteit controleren tijdens productie zodat u tevreden bent met het eindresultaat.

 

Onderscheidende premiums

Bent  u op zoek naar een onderscheidend product dan kunnen wij voorstellen doen om met uw relatiegeschenk een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten. Ook indien u zelf al een bepaald product voor ogen heeft, dat u echter niet op onze website terug ziet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is zeer groot dat wij u van dienst kunnen zijn. 

Ook voor opvallende incentives die ingezet kunnen worden voor promotionele concepten kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies of kunnen voorstellen doen voor een campagne of evenement, of u kunt ons inschakelen voor spaaracties of loyaliteitsprogramma’s.

Dankzij onze partners in het Verre Oosten, en onze veelvuldige bezoeken aldaar, zien wij de meest uiteenlopende producten, materialen en de ontwikkeling van de nieuwste trends die uiteindelijk over de hele wereld verkocht worden. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, maar ook bij de fabriek inkopen en ter plekke kunnen onderhandelen voor de scherpste prijs. Dit geeft meer mogelijkheden om originele promotieartikelen in te kunnen zetten en toch binnen het budget te blijven.

CW Merchandise is een full-service bureau dat u kunt inzetten als “denktank”, voor vormgeving, productie, distributie en eventueel voor opslag. Uw ideale partner in maatwerk premiums en relatiegeschenken!

Neemt u contact met ons op een laat u  door ons vrijblijvend meer vertellen over de mogelijkheden of een prijsopgave voor uw product doen. Wij willen u graag van dienst zijn!