Maatwerk

Custom made premiums, relatiegeschenken en promotionele artikelen

CW Merchandise is specialist in maatwerk promotionele artikelen. Deze promotionele producten hebben als doel de ontvanger te verrassen en uw organisatie positief onder de aandacht te brengen. Dit betekent dat er aandacht besteed moet worden aan de keuze, het ontwerp en de kwaliteit. CW Merchandise kan u suggesties doen voor originele producten die passen bij uw promotionele doelstelling.

Onderscheidende premiums

Bent u op zoek naar een onderscheidend product? Wij kunnen uw voorstellen doen om met uw relatiegeschenk een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten. Ook indien u zelf al een bepaald product voor ogen heeft dat u niet op onze website terug ziet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is zeer groot dat wij u van dienst kunnen zijn. 

Ook voor opvallende incentives die ingezet worden voor promotionele concepten kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies voor een campagne of evenement. Ook kunt u ons inschakelen voor premiums. Wij hebben veel ervaring in deze promotionele producten voor spaaracties of loyaliteitsprogramma’s.

Dankzij onze partners in het Verre Oosten en onze veelvuldige bezoeken aldaar, zien wij de meest uiteenlopende producten en  materialen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarbij kunnen wij direct bij de fabriek inkopen en onderhandelen over de scherpste prijs. Dit geeft meer mogelijkheden om originele promotieartikelen in te kunnen zetten en toch binnen het budget te blijven.

CW Merchandise is een full-service bureau dat u kunt inzetten als denktank voor vormgeving, productie, distributie en eventueel voor opslag. Uw ideale partner in maatwerk premiums en relatiegeschenken!

Neemt u contact met ons op een laat u door ons vrijblijvend meer vertellen over de mogelijkheden,of een prijsopgave voor uw product doen. Wij willen u graag van dienst zijn!