Onze werkwijze

Onze werkwijze is zowel professioneel als persoonlijk. Immers, iedere klant heeft eigen wensen en ook elk product is weer anders. Toch is onze aanpak voor ieder project, groot of klein, dezelfde. De reden hiervoor is dat wij zeker willen stellen dat alle aspecten van aanvraag tot eindproduct de juiste aandacht krijgen. 

Hieronder leest u welke stappen wij nemen om uw promotionele artikel tot een succes te maken. Tijdens het gehele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang van uw aanvraag. Zo bent u dus continu geïnformeerd over de status van uw promotionele artikel of premium.

 

De stappen in onze werkwijze

1. Ontwerp:  we maken uw aanvraag (sample, tekening of ontwerp) zo concreet mogelijk  door alle gegevens vast te leggen in een specificatie. Op basis van deze specificatie doen wij prijsonderzoek bij onze partnerfabrieken uit ons netwerk. Na gedegen analyse van de verkregen informatie ontvangt u een prijsopgave.

2. Sample: Na uw goedkeuring van de offerte worden samples gemaakt. Deze worden zorgvuldig gekeurd. Bovendien kunt u deze samples ook zelf nog controleren.

3. Productie: Na goedkeuring van de samples starten we de productie. Dit gebeurt onder toezicht van onze medewerkers.

4. QC: Gedurende het gehele proces letten we op de kwaliteit. Vervolgens voeren we een kwaliteitscontrole uit op het moment dat de productie gereed is. Deze controle bepalen we vooraf. Op basis van de gemaakte afspraken is het mogelijk steekproefsgewijs tot 100% controle uit te voeren. Bovendien behoort analyse van materialen en grondstoffen tot de mogelijkheden.

5. Transport: Het gehele logistieke proces kan door ons worden verzorgd. U bepaalt van te voren de leveringsvoorwaarden (incoterms).

6. Opslag: Wij bieden ook de mogelijkheid aan om uw producten in opslag te nemen zodat deze op afroep beschikbaar zijn.