Onze werkwijze

Onze werkwijze is zowel professioneel als persoonlijk. Immers, iedere klant heeft eigen wensen, en ook elk product is weer anders. Toch is onze aanpak voor ieder project, groot of klein, dezelfde omdat wij er zeker willen zijn dat alle aspecten, van aanvraag tot eindproduct, de juiste aandacht krijgen. 

Hieronder beschrijven wij uit weke stappen wij nemen om uw promotie artikel of relatiegeschenk een succes te laten worden. Tijdens het gehele proces blijven wij u op de hoogte houden van de voortgang van uw aanvraag zodat u continu geinformeerd bent en blijft over de status van uw promotie artikel, premium of relatiegeschenk.

De verschillende stadia van onze werkwijze worden hieronder beschreven:

1. Ontwerp: uw aanvraag (sample, tekening of ontwerp) wordt zo concreet mogelijk gemaakt door alle gegevens vast te leggen in een specificatie. Op basis van deze specificatie doen wij prijsonderzoek bij onze partnerfabrieken uit ons netwerk. Na gedegen analyse van de verkregen informatie doen wij een prijsopgave aan u.

2. Sample: Na uw goedkeuring van de offerte laten wij samples maken die zorgvuldig gekeurd worden. U kunt deze samples ook zelf nog controleren.

3. Productie: Na goedkeuring van de samples kan productie gestart worden. Dit zal gedaan worden onder toezicht van onze medewerkers.

4. QC: Gedurende het gehele proces wordt er gelet op de kwaliteit. Op het moment dat de productie gereed is, wordt er een kwaliteitscontrole uitgevoerd die vooraf is bepaald. Op basis van de gemaakte afspraken kan er steekproefsgewijs tot 100% controle worden gedaan. Ook analyse van materialen en grondstoffen behoort tot de mogelijkheden.

5. Transport: Het gehele logistieke proces kan door ons worden verzorgd. U bepaalt van te voren op basis van welke voorwaarden (incoterms) geleverd wordt.

6. Opslag: Wij bieden ook de mogelijkheid aan om uw producten in opslag te nemen zodat deze op afroep beschikbaar zijn.