Over ons

CW Merchandise is specialist in relatiegeschenken en promotionele artikelen

CW Merchandise is specialist in op maat gemaakte producten die ingezet worden als promotieartikelen, relatiegeschenken en premiums. Relatiegeschenken hebben als doel een relatie positief te verrassen. Dat betekent dat de juiste aandacht besteed moet worden aan de keuze, het ontwerp en de kwaliteit van het product. Bij ons kunt u op een vlekkeloze uitvoering hiervan rekenen.

CW Merchandise kan suggesties doen voor originele producten en kan een rol spelen bij het ontwerp. Door onze uitgebreide ervaring en onze langdurige samenwerking met uitstekende leveranciers in het Verre Oosten, zijn wij in staat u promotionele artikelen van een zeer goede kwaliteit te bieden. Daarbij bent u ook verzekerd van een goede prijs.

Incentives

Ook voor opvallende incentives die ingezet kunnen worden voor promotionele concepten kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies voor een campagne of evenement. Ook kunt u ons inschakelen voor spaaracties of loyaliteitsprogramma’s. Wij zijn een full-service bureau dat ingezet kan worden als denktank; voor vormgeving, productie, distributie en eventueel voor opslag.

Uiteenlopende producten en materialen

Dankzij onze wereldwijde partners zijn wij op hoogte van de meest uiteenlopende producten, materialen en de nieuwste trends. Wij hebben niet alleen kennis van alle nieuwe ontwikkelingen, maar wij kopen ook in bij de fabriek zelf en zorgen al dan niet ter plekke, voor de scherpste prijs. Dit geeft meer mogelijkheden om originele promotionele artikelen in te kunnen zetten en tegelijkertijd binnen het budget te blijven.

Aandacht voor milieu en duurzaamheid

CW Merchandise draagt graag haar steentje bij aan een betere wereld. Dat doen wij door u de mogelijkheid te geven uw promotieartikel van milieuvriendelijke grondstoffen te laten produceren. Daarbij zijn we zeer actief in het onderzoeken en gebruiken van gerecycled materiaal, biologisch afbreekbare grondstoffen en productiemethodes die het milieu zo min mogelijk belasten.  Bovendien werken wij alleen met productiepartners die hun medewerkers garanderen van een eerlijk loon, een veilige werkplek en de juiste werk- en rusttijden.

Neemt u contact met ons en laat ons u vrijblijvend meer vertellen over de mogelijkheden of een prijsopgave voor uw product doen. Wij willen u graag van dienst zijn!