Over ons

CW Merchandise, uw specialist in Relatiegeschenken, promotieartikelen en Custom made premiums

CW Merchandise is specialist in “custom made”, dus op maat gemaakte producten die ingezet worden als promotieartikelen, relatiegeschenken en producten die door u als klant in uw assortiment opgenomen worden. Relatiegeschenken hebben als doel een relatie postitief te verrassen, dat betekent dat er aandacht besteed moet worden aan de keuze, het ontwerp en de kwaliteit. CW Merchandise kan u suggesties doen voor originele producten en kan een rol spelen bij het ontwerp. Door onze uitgebreide ervaring en onze langdurige samenwerking met uitstekende leveranciers in het verre oosten kunnen wij u promotie-artikelen met een zeer goede kwaliteit met sterk concurrende prijzen bieden.

Sleutelhangers, tassen met een logo, ze lijken misschien niet meer zo origineel, maar deze producten worden toch nog steeds regelmatig ingezet bij beurzen of promoties. En waarom ook niet? Het blijven aantrekkelijke producten die hun waarde keer op keer bewijzen! Maar, als u een onderscheidend product wilt, kunnen wij voorstellen doen om met uw relatiegeschenk een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten. Wij hebben jarenlange ervaring met custom made gifts, waardoor wij goed kunnen inspelen op uw wensen!
Ook voor opvallende incentives die ingezet kunnen worden voor promotionele concepten kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies of kunnen voorstellen doen voor een campagne of evenement, of u kunt ons inschakelen voor spaaracties of loyaliteitsprogramma’s.

Uiteenlopende producten en materialen

Dankzij onze wereldwijde partners wij de meest uiteenlopende producten, materialen en de ontwikkeling van de nieuwste trends die uiteindelijk over de hele wereld verkocht worden. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen, maar ook bij de fabriek zelf inkopen en ter plekke kunnen onderhanden voor de scherpste prijs. Dit geeft meer mogelijkheden om originele promotieartikelen in te kunnen zetten en toch binnen het budget te blijven.

Wij zijn als een full-service bureau dat ingezet kan worden als “denktank”, voor vormgeving, productie, distributie en eventueel voor opslag.

Aandacht voor milieu en duurzaamheid

CW merchandise draagt graag haar steentje bij aan een betere wereld. Dat doen wij niet alleen door u de mogelijkheid te geven uw promotieartikel van milieuvriendelijke grondstoffen te laten produceren. Wij zijn zeer actief in het onderzoeken en gebruiken van gerecycled materiaal, biologisch afbreekbare grondstoffen en productiemethode die het milieu zo min mogelijk belasten.  Daarbij doen wij alleen zaken met productiepartners die hun medewerkers garanderen van een eerlijk loon, een veilige werkplek en de juiste werk- en rusttijden.

Neemt u contact met ons en laat ons u vrijblijvend meer vertellen over de mogelijkheden of een prijsopgave voor uw product doen. Wij willen u graag van dienst zijn!